Skip to content

Jouw karakter,
jouw interieur!

Een interieur wat past als een maatpak

Jouw karakter,
jouw interieur!

Een interieur wat past als een maatpak

Karakter Interieurstudio geeft interieuradvies en maakt ontwerpen voor particulieren, bedrijven, en ondernemers door heel Nederland. Gezamenlijk bepalen we de grenzen van het project. Ik daag je uit om uit je comfortzone te komen, prikkelen je met nieuwe ideeën en inzichten. Waar ligt jouw grens?

Wil je een interieurontwerp, volledig interieurplan met DIY-instructies (Do it yourself), verlichtingsplan, of toch liever volledig ontzorgd?
Lees verder of maak een afspraak en dan bespreken we de mogelijkheden.

Concept

Jij bepaalt het budget, ik kijk wat haalbaar en is binnen de gestelde wensen en budget. Bekijk de dienstenbeschrijving en besluit welke jouw/jullie past. Wie weet zitten we binnenkort te brainstormen over een nieuw interieur!

 

Three responses
Service voor jou

(Separaat af te nemen of mixen. Toepasbaar op de diensten S,M,L en XL.)

✦ Mondeling interieuradvies

✦ Interieurontwerp, intake en concept ontwerp (vloerplan 2D) + sfeerbord

✦ Interieurplan, vloerplan 2D, sfeerbord, kleurplan en materialenlijst;

✦ Interieurstyling;

✦ Verlichtingsplan
+ materiaallijst verlichting;

✦ Tekening 3D;

✦ Personal shop assistant;

✦ Projectbegeleiding en coördinatie.

Mijn aanpak

Eerst maken we een afspraak bij voorkeur op de locatie waar het moet gaan gebeuren. Tijdens de kennismaking een uitgebreid interview om duidelijk te krijgen wat de vraag is en wat de wensen zijn.
Voor mij is het belangrijk jou als opdrachtgever persoonlijk te ontmoeten en de ruimte te zien en te voelen. Ik neem alvast wat maten op, maak foto’s en binnen een dag of twee ontvang je de offerte per mail.

Offerte akkoord? Dan kan ik mijn creatieve ideeën op papier gaan zetten en dat vormt het conceptontwerp.  Inhoud van het concept betreft een vloerplan op schaal, aanzichtschets ter verduidelijking en een sfeerbord. Graag neem ik deze persoonlijk met de opdrachtgever(s) door om te toetsen of we elkaar goed begrijpen en of dit het juist gekozen pad is. Ik hecht veel waarde aan een goede match en klik om te komen tot het beste resultaat voor mijn klanten.

Vanaf daar verfijnen we het concept wat het voorlopig ontwerp vormt. In maximaal 3 iteraties werken we toe naar een definitief ontwerp. Het definitief ontwerp kan bestaan uit o.a. een vloerplan, interieurplan, lichtplan en materiaal- en sfeerbord. Afhankelijk van het budget. Tussen het voorlopig ontwerp en het definitief ontwerp houden we nauw contact via email en/of telefoon. Bij het uitzoeken van een keuken of badkamer ga ik graag mee om het geheel samen te stellen bij diverse leveranciers. Het definitief ontwerp presenteer ik weer persoonlijk bij de opdrachtgever(s).

De Transformatie kan beginnen met het ontwerp en het interieurplan in handen. Kies je voor DIY, neem ik regelmatig contact met je op over de vorderingen (indien gewenst). Als ontwerper ben ik erg nieuwsgiering hoe de transformatie verloopt. Stylen behoort ook tot de mogelijkheden als je dit zelf niet in de vingers hebt.

Kies je voor projectbegeleiding dan coördineer ik het project en neem alle communicatie en zorgen met leveranciers, aannemers en vakspecialisten uit handen. Zo hebben jullie meer tijd voor werk en privé.

Wat betekend:


Vloerplan 

Sfeerbord 

Materiaallijst 

Verlichtingsplan 

Interieurplan 

DIY 

Transformatie 

Projectbegeleiding 

Stylen 

Oplevering

Oplevering en tevredenheid

Karakter Interieurstudio levert altijd een opdracht formeel op. De opdrachtgever bepaalt in welke fase hij/zij losgelaten wilt worden en daarmee wordt ook het oplevermoment bepaald. We plannen dan een formeel oplevermoment om te zorgen dat alles naar tevredenheid geleverd is.Logo transp

Enthousiast over mijn aanpak
en wil je ook aan de slag?